Chalets/vakantiehuisjes in het braziliaanse noordoosten (Bahia), temidden van de natuur en bij het strand. Nederlandse administratie.
De chalets zijn omringd door exotische planten en bomen en staan geheel vrij. Ze hebben een capaciteit van tenminste 4 personen.

$('#zoom').cycle({
   fx:  'zoom',
   delay: -2000
   });

Chalet 1 (50 m2) heeft 2 slaapkamers met airco, een woonkamer en badkamer. Naast de chalet heeft u een open maar overdekte salon (55 m2) met een zitje, hangmatten, een barbecue en bar en een koelkastje.

De 2 andere chalets (Chalet 2) hebben 1 slaapkamer, maar in de living staan nog 2 bedden. Rondom de chalets is er een grote veranda met zitjes en hangmatten.

Op de meest geprivilgieerde plek van het terrein staat een confortabel Huis met absolute privacy. In de ene slaapkamer, met eigen badkamer, staat een King Size tweepersoonsbed en is er air-conditioning (split). Er is nog een tweede slaapkamer en een tweede badkamer. In de tamelijk grote living is er een open keuken, voorzien van alle gemakken. Er is een grote overdakt veranda, uiteraard met hangmatten.

In het restaurant vindt u het ontbijt, maar ook de andere maaltijden, hartige hapjes of een drankje.

Click op de fotos om ze te vergroten.
Andere service: Vervoer vliegveld- Vervoer naar strand - Wasserij - WIFI Internet - Massage - We organiseren uw excursies