Individuele cursus Portugees op idyllisch landgoed in Bahia,bij het strand van Imbassaí.
Waar vroeger Brazilië wereldwijd het synoniem was voor voetbal en carnaval, heeft de wereld ontdekt dat Brazilië beslist veel méér is dan dat. Als één van de grootste emerging markets is het land uitgegroeid tot ‘s werelds zesde economie, één van de meest aantrekkelijke investeerdersbestemmingen op aarde, een unieke vakantiebestemming en bovendien zetel van de WK Voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016. En daarmee is ook de interesse voor het portugees enorm toegenomen. Jaarlijks ontvangen we tientallen leerlingen uit de hele wereld voor een intensieve individuele cursus: ingenieurs, managers van bedrijven, vertalers, stewardessen, kortom mensen die beroepshalve het portugees moeten leren. Maar ook mensen die een cursus nemen als aanvang van een langere rondreis door het land.En ze hebben een goede reden dat hier te doen, daar wij één van de weinige scholen in het land zijn die niet in in een grote stad zijn gevestigd, en die een kwaliteitscursus aanbiedt in een idylische tropische omgeving, vlakbij het strand en temidden van een adembenemende natuur. Kortom de ideale plek om het nuttige met het aangename te verenigen. We hopen ook u hier te kunnen verwelkomen.
Lerares Elsa
De Cursus:
U kunt kiezen uit een Individuele Intensieve Cursus van één of meerdere weken. Tenzij U al vloeiend portugees spreekt en alleen wil perfectioneren, adviseren wij echter een cursus van minstens twee weken te volgen.
Voor meer informatie en prijzen ga naar de pagina van Individuele Cursus.

Waar:

De Cursussen worden gegeven op een prachtig gelegen 2 hectaren groot landgoed, temidden van de natuur en aan de kust van de deelstaat Bahia, in het noordoosten van Brazilië. De school beschikt over eigen accommodatie voor de leerlingen. U kunt de keuze maken uit een komfortabele kamer (met eigen badkamer) in ons Guesthouse of een chalets met woonkamer, slaapkamer, badkamer en een grote varanda. Er bestaat de mogelijkheid voor half pension of vol pension. U eet dan in ons eigen restaurantje. Het is dé ideale plek om Portugees te leren in Brazilië en tevens het nuttige met het aangename te verenigen. De vrije uren brengt u immers door in een waarachtig tropisch paradijs of op het nabijgelegen strand.
Lees wat anderen van de cursus vonden
Ga naar het formulier van de Cursus Portugees