'Sitio Imbassai': Organiseer uw (Joga-) workshops op een tropisch landgoed temidden van de natuur en bij het strand in het braziliaanse noordoosten. Nederlandse administratie.
'Sítio Imbassaí' heeft de ervaring in het ontvangen van groepen. De faciliteiten die we bieden zijn geschikt voor alle soorten workshops. Het is met name een lustoord voor een joga-workshop. Er zijn unieke plaatsen voor meditatie. Maar ook andere workshops: schilderen, muziek, etc. We zijn gelegen op een 2 ha. groot landgoed temidden van de natuur en met gegarandeerde privacy. Er is geen verkeer of ander lawaai te horen. Aangrenzend hebben we ons 3 ha. groot bos, met van daaruit uitzicht over de oceaan. Vlakbij is er een waterval en in luttele minuten bent u op het ongerepte strand.
We hebben de infrastructuur om uw workshop tot een succes te maken. We hebben de capaciteit om 24 personen comfortabel onder te brengen bij een dubbele bezetting per kamer, allen met eigen badkamer. In ons restaurant wordt u van heerlijke en gezonde maaltijden voorzien, vergezeld met verse vruchtensappen. Er zijn ruimtes voor de workshops. Het is belangrijk te weten dat het niet alleen op ons eigen terrein maar ook in de omgeving absoluut veilig is. We spreken nederlands en kunnen onze gasten ook in andere talen te woord staan. We hebben een zeer speciale plek voor massage.
Een workshop bij ons hoeft niet duur te zijn. Uiteraard afhankelijk van specifieke wensen, moet u rekenen op een prijs van tussen de 350 en 500 euro per week per persoon, met daarin inbegrepen de accommodatie en alle maaltijden. Er is high speed internet aanwezig en zelfs een tele-conferenties behoort tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op en stuur ons de informatie over de workshop die u hier wilt organiseren.