Overwinteren in Brazilië (Bahia) op een tropisch landgoed temidden van de natuur en bij het strand. Nederlandse administratie.

Er al eens over nagedacht, overwinteren in het Braziliaanse noordoosten? Dat heeft wel degenlijk z'n voordelen. Op de eerste plaats natuurlijk omdat het hier altijd gegarandeerd mooi weer is. En nooit té heet. Orkanen, aardbevingen en andere natuurrampen, het komt gewoon niet voor. Zelfs een gewone storm is de lokalen onbekend. Maar wat u vooral zal aanspreken is de rust, het natuurschooon en de gemoedelijkheid van de bevolking.
Hier slapen we nog met de ramen en deuren open, staat de auto soms met de sleutel erin 's nachts op straat en wordt je ook door onbekenden immer vriendelijk begroet. Het is een lifestyle die u vanaf de eerste dag al thuis doet voelen.
Een loopje naar de waterval, een ontspannen boottochtje (niemand heeft hier haast), een wandeling door ons bos, een verfrissende duik in de rivier, een wandeling langs het strand of gewoon eens een hele dag thuis in de hangmat. U heeft het voor het kiezen.
Maar ook als u eens een dagje wilt winkelen, een restaurantje pikken en mensen zien... Praia do Forte is maar 10 minuten rijden en voor een shopping, een theater of een bioskoop is Salvador ook maar 80 km verwijderd.
Wat het kost? Brazilië is voor europese begrippen een goedkoop land. U zult hier per maand beslist minder uitgeven dan thuis. Voor € 1250 p/maand voor een enkel persoon -of € 1650 per echtpaar- heeft u al huisvesting in een suite met eigen badkamer plus ontbijt, lunch en avondeten. Voor € 2150 per maand (per echtpaar) heeft u uw eigen huisje, internet, sateliet tv en álle maaltijden in ons restaurant!
Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op voor vragen.